Košarica
0
Uporabniški račun

Navigacija

Navigacija

KINETIC REACTOR

Produkt »KINETIC REACTOR« na pipi omejuje nalaganje vodnega kamna, nevtralizira neželene anorganske (npr. težke kovine) in organske (degradacija kompleksnih organskih molekul) snovi v pitni vodi. Zaradi močnih oksidacijskih procesov organskih in anorganskih elementov v vodi se izboljšata okus in vonj vode, kjer je učinek takojšen. Kinetična tehnologija je že prisotna v industriji in zdravstvu, da bi zmanjšala obloge vodnega kamna na naraven način brez dodajanja kemikalij in omogočila bolj čisto vodo.
59,00 €

Brezplačna poštnina

za vse nakupe

HItra dostava

v roku 2-5 delovnih dni

Varno plačevanje

s plačilnim sistemom STRIPE • Opis izdelka
 • KINETIC REACTOR VIDNO IZBOLJŠA  KAKOVOST PITNE VODE


  Številni uporabniki po vsem svetu so zelo zadovoljni z rezultati "Kinetične Reactor" izdelka na pipi. Z kinetično tehnologijo se apnenec izloča v obliki aragonita in ne v obliki kalcita, kot je do sedaj v večini primerov. Številni testi so potrdili, da Kinetic Reactor nastavek na pipi daje obliko 100% aragonita, kar so dokazali testi na inštitutih v več državah. Kinetična tehnologija zmanjšuje usedline vodnega kamna in posledično varuje vašo opremo v domu kot so npr. (pipe, kuhinjska korita, kavne aparate, kuhalnike vode, kozarce itd.) Nastavek za pipo Kinetic Reactor ima vgrajen regulator pretoka vode, ki vedno umerja količino pretoka vode na 4 l / min, ne glede na tlak vode, ki je dejansko v instalaciji. Zato je prihranek vode na vaših pipah najmanj do 50%.

  KAKO DELUJE?

  Celoten postopek obdelave vode zagotavlja patentirana tehnologija, imenovana Kinetic Reactor Technology. Gre za tehnologijo, ki čisti vodo na povsem naraven fizikalen način. Tehnologija je patentno zaščitena v več, kot 60 državah.

  PROCES ČIŠČENJA VODE JE SESTAVLJEN IZ 5 FAZ


   

  1. FAZA | VARČEVANJE VODE

  Prva stopnja regulacija pretoka vode na stalnih 4 L/min, kar je zelo pomembno za varčevanje z vodo (švicarski patent - regulator pretoka za varčevanje z vodo). Pretok vode s klasičnimi mrežicami se giblje med 8L/min in 15 L/min.

  2. FAZA | HIDRODINAMIČNA KAVITACIJA

  Homogenizirano stanje vode se preusmeri skozi „venturijeve“ cevi, ki so sestavni del kavitacijske plošče (difuzorja). Kavitacijska plošča ustvarja pojav imenovan hidrodinamična kavitacija. Z močnimi udarnimi silami mikro curkov zmanjšuje število bakterij v vodi brez prisotnosti kemičnih dodatkov.

  3. FAZA | SPREMEMBA AGREGATNEGA STANJA VODE

  Voda predhodno obdelana z hidrodinamično kavitacijo vstopi v osrčje kinetičnega reaktorja - kinetične komore, kjer se agregatno stanje vode spremeni iz homogeniziranega v tekoče plinasto stanje z pomočjo tehnologije. To stanje vode je precej bolj dostopno za čiščenje, ker se površina vode poveča in omogočimo čiščenje vode na mikro ravni.

  4. FAZA | OKSIDACIJSKI PROCESI

  Oksidacijski procesi organskih in anorganskih snovi v vodi potekajo na mikro ravni. Voda se razbremeni in rezultati so takoj vidni kot boljši okus, vonj in zmanjšanje motnosti vode.

  5. FAZA | ZMANJŠANO NALAGANJE VODNEGA KAMNA

  Kinetično stanje vode v podtlaku olajša izločanje plinov iz vode. V vodi je veliko različnih plinov, ki so lahko škodljivi za naše zdravje. Ekstrakcija halogenskih plinov organskega izvora izboljša vonj vode ter med drugim spremeni strukturo vodnega kamna iz kalcitne v aragonitno obliko, ki je človeku prijaznejša. Vodni kamen v aragonitni obliki se ne lepi na površine, zato ga je veliko lažje odstraniti (čistilnih sredstev ne potrebujemo, obrišemo ga lahko s krpo). Izločanje CO2 zmanjša kislost vode in naredi vodo bolj bazično, kar je za naše telo zelo pomembno.

  ZAKLJUČEK | SPLOŠNO IZBOLJŠANJE KAKOVOSTI VODE

  Obdelava vode v podtlačnem okolju nam omogoča, da dezinfekcijo vode naredimo učinkovitejšo. Mikrocelične stene bakterij oslabijo, kar hidrodinamični kavitaciji, oksidaciji in kloru omogoča lažji doseg v jedro bakterije. Ta postopek poveča učinkovitost klora in posledično zmanjša število bakterij ter zmanjša tudi vsebnost klora v vodi. Oksidacijski procesi organskih in anorganskih snovi v vodi potekajo na mikro ravni in s pomočjo mikro oksidacije zmanjšamo vsebnost težkih topnih kovin v vodi.

  Med temi procesi zmanjšamo moči kohezijskih sil vode in pred struktuiramo vodo na naraven način. Struktura take vode je najbližja naravni pitni vodi, ki je veliko boljša za naše zdravje, saj se lažje veže na naše celice in nas hitreje hidrira.

  POZOR!

  Kinetični reaktor ni primeren za namestitev na pipo z dovodom tople vode iz nizkotlačnega grelnika (5L – 10L).
 • Galerija slik
×

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.

NASTAVITVE

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.

NASTAVITVE