Košarica
0
Uporabniški račun

Navigacija

Navigacija

UVINNECO

Uvinneco je revolucionarni izdelek namenjen za čiščenje vode, ki združuje 2 tehnologiji - sterilizacijo vode skozi UVC in UVA žarke ter čiščenje vode z uporabo "kinetične tehnologije". Izdelek je opremljen z vrtljivim sklepom. Curek vode lahko enostavno usmerite v željeno smer. Enostavno lahka vgradnja za katero potrebujete manj kot 5 minut. Samo odstranite staro mrežico na pipi in namestite UVINNECO.
117,00 €
86,99 €
-26%

Brezplačna poštnina

za vse nakupe

HItra dostava

v roku 2-5 delovnih dni

Varno plačevanje

s plačilnim sistemom STRIPE • Opis izdelka
 • Hitra in enostavna namestitev

  Odvijte obstoječi aerator na cevi in ​​namesto njega privijte UVINNECO. Skupaj z izdelkom prejmete tudi adapterje za montažo na različne modele navojev M20, M22, M18 notranji navoj in M24, M20, M18 zunanji navoj. UVINNECO je mogoče namestiti na 97 % vseh modelov pip.

  Uniči skoraj vse bakterije in viruse

  UVINNECO ima vgrajeno LED diodo s čipom, ki oddaja valovne dolžine UVC (270-280 nm) in UVA (395-405 nm) in ima RoHS certifikat. V območju teh valovnih dolžin se uniči do 99 % vseh bakterij. Minimalni tlak vode za pravilno delovanje je 1 bar in motnost vode pod 1 NTU. Tehnologija je uporabniku prijazna, ne vsebuje kemičnih dodatkov in ne proizvaja škodljivih produktov.

  Prilagodljivost

  Izdelek UVINNECO ima vgrajen gibljiv rotacijski spoj, ki omogoča spreminjanje smeri vodnega curka.

  Preprečevanje nastajanja vodnega kamna

  UVINNECO s svojo napredno tehnologijo spremeni obliko izločanja vodnega kamna v aragonit. Aragonit je prijaznejši do vašega telesa in se ne lepi na površino vaših umivalnikov, pip, kozarcev itd.

  2 tehnologiji v enem izdelku

  Ima vgrajen mikro generator, ki ga poganja pretok vode, kar pomeni, da za napajanje ne potrebujete baterije ali elektrike.
  1. Kinetični tehnologija, omogoča učinkovito odstranjevanje plinov in klora iz vode. Omogoča, da se kalcificirani kamen spremeni v aragonit. Takojšen učinek izboljšanja okusa in vonja vode.
  2. UVC in UVA tehnologija, omogoča dezinfekcijo vode.

  Boljši okus in vonj vaše vode

  UVINNECO ima vgrajeno patentirano kinetično reaktorsko tehnologijo, ki iz vaše vode odstrani pline in klor. Takojšen učinek boljšega okusa in vonja vode. Voda v kozarcu je bistra in prijetna za pitje. Čista heksagonalna voda je osnova za dobro zdravje.
 • Mnenja uporabnikov
 • Alessandro
  Super slovenski izdelek, priporočam vsem, ki radi pijete čisto vodo.
  Francesca
  Hvala za podporo pri nakupu. Voda je izredno čista in pitna. Opazno je manj vodnega kamena.
  Alessia
  Naročanje in dostava izdelka sta bila enostavna in hitra.
  Bianca
  Uporaba UVINNECO-ta, čistilca za vodo mi daje več zaupanja, da pijem čisto vodo, brez škodljivih onesnaževalcev.
  Camilla
  UVINNECO dokazano zmanjša nabiranje vodnega kamna v gospodinjskih aparatih, kot so grelniki vode in kuhalniki ter več kot očitno manj vidnega vodnega kmana na pomivalnem koritu. Zelo priporočam!
 • Galerija slik
×

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.

NASTAVITVE

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.

NASTAVITVE